top of page

Wat is een 2B bio peeling?

2B Biopeeling is een biologische kruidenpeeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie, er is dus géén apparaat nodig. De behandeling is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag De Biopeeling zorgt er voor dat de celdeling van de huid versneld gaat. Wat normaal in 28 dagen gebeurt, wordt het proces d.m.v. de Biopeeling in 10 dagen versneld. Hierdoor wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd.

2B BIO PEELING

K7.jpg

2B bio peeling

Welk resultaat kun je verwachten?

De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn gladder en pigmentatievlekken verminderd. Een schitterend resultaat waarbij u er onmiddellijk goed uitziet. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar.

Voor wie?

Voor mannen en vrouwen van elke leeftijd, van blanke tot donkere huid, op het gezicht of lichaam, als regelmatige behandeling en goede oppepper voor de (zelfs zéér gevoelige) huid. Ook is het heel doeltreffend tegen:– Acné, vette huid met grove poriën

– Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, vitiligo
– Littekens, verbeteren keloïd weefsels, striae
– Rimpels, verouderde/ verslapte huid
– Eczeem, rosacea, psoriasis
– Vochtarme huid, milia
– Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid
– Ingegroeide haren
– Mislukte permanente make-up

bottom of page