WELCOME!

Hey there, come in

Main is een Haar- Beauty- en Nagelsalon in één.  We wilden samen een unieke plek creëren waar we onze gasten kunnen ontvangen. Met een scala aan mogelijkheden op beauty gebied is dit een unieke plek in het centrum van Veghel. Mogen we jou snel verwelkomen bij Main?

Meet the founders

main-hair-beauty-nagelsalon-nagels-haarsalon-beautysalon-kapper-kapsalon-veghel-meijerijstad-Marieke

Marieke

Main Hair

Ik ben Marieke en verwelkom je graag bij mij in de stoel! Met het openen van Main voel ik opnieuw de liefde en passie voor het vak. Het werken met mensen en ze met een goed gevoel de deur uit laten gaan geeft een heerlijke voldoening. See you in the house!

main-hair-beauty-nagelsalon-nagels-haarsalon-beautysalon-kapper-kapsalon-veghel-meijerijstad-Carmen

Carmen

Main Hair

Wees welkom, mijn naam is Carmen. Ik heb zo veel zin om te gaan werken in de nieuwe salon, ga zitten in mijn stoel. Ik kan niet wachten om jou in de beleving van Main de beste versie van jezelf te maken. Zie je snel bij Main!

main-hair-beauty-schoonheidssalon-nagelsalon-nagels-haarsalon-beautysalon-kapper-kapsalon-veghel-meijerijstad-Karlijn

Karlijn

Main Beauty

Mijn naam is Karlijn, na 6 jaar aan huis te hebben gewerkt als schoonheidsspecialiste / visagiste is het nu tijd om mijn vak voort te zetten bij Main. Mijn passie ligt bij het stylen van wenkbrauwen en het werken met natuurlijke producten.

Meet the Main team

main-hair-beauty-nagelsalon-nagels-haarsalon-beautysalon-kapper-kapsalon-veghel-meijerijstad-Sandy

Sandy

Main Hair

Ik ben Sandy en al 15 jaar werkzaam als haarstyliste. Dit voer ik met heel veel plezier uit. Je kunt bij mij voor alles terecht. Het belangrijkste voor mij is dat de klant er op zijn of haar mooist de salon uit stapt. Ik kijk er naar uit je bij mij in de stoel te zien.

_MG_1389.jpg

Elianne

Main Hair

Ik ben Elianne, sommige zullen mijn begin carriere als kapster zich misschien nog wel herinneren als stagiare bij Carmen & Marieke. Na 3 jaar ergens anders gewerkt te hebben als topstylist, ben ik nu terug met een flinke dosis aan ervaring. Alles op het gebied van knippen, kleuren, scheren of gewoon een eerlijk advies, ik sta graag voor je klaar! De komende tijd ga ik mijn passie voor een perfecte coupe specialiseren met vele leerzame cursussen. Tot snel bij Main.

main-hair-beauty-nagelsalon-nagels-haarsalon-beautysalon-kapper-kapsalon-veghel-meijerijstad-Anne

Anne

Main Nail

Ik ben Anne, de allround nagelstyliste. Persoonlijk op maat en niet van echt te onderscheiden, daar word ik blij van! Ik verwelkom je graag bij main en kijk er naar uit om jou met een glimlach de deur uit te laten gaan.

292247AC-E048-4D50-87EA-6EC8E9B85DDE.jpg

Nikita

Main Beauty

Mijn naam is Nikita en ik ben sinds 2016 werkzaam als Skin Specialist. Mijn passie is om met mensen met een huidprobleem te mogen helpen. Ik zal er dan ook een uitdaging van maken om een complete huidverbeterende behandeling samen te stellen vanuit een behandelplan. Ik zeg altijd: 'Iedereen die bij ons binnenkomt, komt voor een betere versie van zichzelf'. Hoe gaaf is het om aan dat doel mee te mogen helpen!

17967632728456406.jpg

Nikki

Main Hair

Mijn naam is Nikki en ik ben inmiddels 7 jaar werkzaam in het kappersvak. Doordat ik vele trainingen heb gevolgd op kleurgebied mag ik mijzelf wel een kleurspecialist noemen. Ik houd enorm van een uitdaging en ga dit graag aan. 
Kom naar Main en we gaan samen op zoek naar een passend kapsel voor jou.

Zien we jou terug bij main?

Plan via onderstaande button jouw afspraak in. Heb je een vraag, wil je liever telefonisch een afspraak maken of wil je een combi afspraak maken? Neem dan contact met ons op!