top of page

WELCOME!

Hey there, come in

Main is een Haar- Beauty- en Nagelsalon in één.  We wilden samen een unieke plek creëren waar we onze gasten kunnen ontvangen. Met een scala aan mogelijkheden op beauty gebied is dit een unieke plek in het centrum van Veghel. Mogen we jou snel verwelkomen bij Main?

Meet the founders

main-hair-beauty-nagelsalon-nagels-haarsalon-beautysalon-kapper-kapsalon-veghel-meijerijstad-Marieke

Marieke

Main Hair

Ik ben Marieke en verwelkom je graag bij mij in de stoel! Met het openen van Main voel ik opnieuw de liefde en passie voor het vak. Het werken met mensen en ze met een goed gevoel de deur uit laten gaan geeft een heerlijke voldoening. See you in the house!

main-hair-beauty-nagelsalon-nagels-haarsalon-beautysalon-kapper-kapsalon-veghel-meijerijstad-Carmen

Carmen

Main Hair

Wees welkom, mijn naam is Carmen. Ik heb zo veel zin om te gaan werken in de nieuwe salon, ga zitten in mijn stoel. Ik kan niet wachten om jou in de beleving van Main de beste versie van jezelf te maken. Zie je snel bij Main!

main-hair-beauty-schoonheidssalon-nagelsalon-nagels-haarsalon-beautysalon-kapper-kapsalon-veghel-meijerijstad-Karlijn

Karlijn

Main Beauty

Mijn naam is Karlijn, na 6 jaar aan huis te hebben gewerkt als schoonheidsspecialiste / visagiste is het nu tijd om mijn vak voort te zetten bij Main. Mijn passie ligt bij het stylen van wenkbrauwen en het werken met natuurlijke producten.

Meet the Main team

main-hair-beauty-nagelsalon-nagels-haarsalon-beautysalon-kapper-kapsalon-veghel-meijerijstad-Sandy

Sandy

Main Hair

Ik ben Sandy en al 15 jaar werkzaam als haarstyliste. Dit voer ik met heel veel plezier uit. Je kunt bij mij voor alles terecht. Het belangrijkste voor mij is dat de klant er op zijn of haar mooist de salon uit stapt. Ik kijk er naar uit je bij mij in de stoel te zien.

_MG_1389.jpg

Elianne

Main Hair

Mijn naam is Elianne en ik ben al een aantal jaar werkzaam in het kappersvak. Mijn carrière begon bij Carmen & Marieke. Na heel wat cursussen te hebben gevolgd kan ik mezelf inmiddels een krullen specialist noemen. Met mijn eigen bos krullen, weet ik namelijk als geen ander hoe belangrijk het is dat je krullen goed vallen. Ook heb ik verschillende cursussen gevolgd voor het opsteken van bruids/gala kapsels. Wil je gewoon een nieuwe coupe, kleuren of een eerlijk advies, sta ik graag voor je klaar. 

main-hair-beauty-nagelsalon-nagels-haarsalon-beautysalon-kapper-kapsalon-veghel-meijerijstad-Anne

Anne

Main Nail

Ik ben Anne, de allround nagelstyliste. Persoonlijk op maat en niet van echt te onderscheiden, daar word ik blij van! Ik verwelkom je graag bij main en kijk er naar uit om jou met een glimlach de deur uit te laten gaan.

17967632728456406.jpg

Nikki

Main Hair

Mijn naam is Nikki en ik ben inmiddels 7 jaar werkzaam in het kappersvak. Doordat ik vele trainingen heb gevolgd op kleurgebied mag ik mijzelf wel een kleurspecialist noemen. Ik houd enorm van een uitdaging en ga dit graag aan. Kom naar Main en we gaan samen op zoek naar een passend kapsel voor jou.

4362dcc6-3fea-447a-b586-7891402797bd.JPG

Albana

Main Beauty

Mijn naam is Albana en werk ondertussen alweer bijna 3 jaar als schoonheidsspecialiste. Door mijn enorme passie op het gebied van beauty, heb ik mezelf 3 jaar geleden laten omscholen voor dit mooie vak. Daarnaast heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd om mezelf te specialiseren op het gebied van wenkbrauwen. Ik heb een eigen salon aan huis gehad, maar was toe aan een volgende stap, in een team. Zin in een ontspannen facial? Of zijn je wenkbrauwen toe aan een touch up? Voel je welkom!

1e40c4c0-904d-43a1-b794-144e135aab1f.JPG

Janneke

Main Nail

Ik ben Janneke, je kunt bij mij terecht voor mooie verzorgde nagels met een gellak in de kleur die het beste bij je past. Ik doe dit met veel plezier en kies samen met jou de perfecte kleur uit, zodat je met stralende nagels bij Main de deur uitloopt. 

19b0dd1e-f7a5-4dd6-a35b-228ec5c9ff3b.JPG

Demi

Main Hair

Mijn naam is Demi en ik ben inmiddels al heel wat jaartjes werkzaam als haarstyliste. Mijn doel is om samen met jou op zoek te gaan naar een kapsel dat perfect bij jou past en dat jij je er zelfverzekerd en comfortabel bij voelt. Daarbij vind ik het belangrijk om jouw haar gezond te houden en geef ik je graag een goed advies mee voor thuis, zodat je lang van je nieuwe haar kan genieten. Ik vind het ontzettend leuk je te verwelkomen bij mij in de stoel, hopelijk tot snel!

Zien we jou terug bij main?

Plan via onderstaande button jouw afspraak in. Heb je een vraag, wil je liever telefonisch een afspraak maken of wil je een combi afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

bottom of page