main-hair-beauty-schoonheidssalon-nagelsalon-nagels-haarsalon-beautysalon-kapper-kapsalon-veghel-meijerijstad

Welkom bij Main beauty

Met de beste producten uit de natuur, optimaliseren wij de huid met zichtbaar resultaat.

De ontspannende behandelingen worden gegeven met puur natuurlijke producten van Ik Skin Perfection. Zonder kunstmatige toevoegingen. Ervaring laat zien dat de natuur prachtig resultaat geeft, ook zonder gebruik van apparatuur. 

MAIN BEAUTY

main-hair-beauty-schoonheidssalon-nagelsalon-nagels-haarsalon-beautysalon-kapper-kapsalon-veghel-meijerijstad
main-beauty

"GOOD SKIN, GOOD MOOD, GOOD DAY"

Onze behandelingen

Ervaar dan de kracht van de natuur in een oase van rust waar jij je goed voelt en je huid in goede handen is. Ontdek ook onze make-up producten van Inika. Deze zijn 100% natuurlijk, vegan, halal en diervriendelijk.

main-hair-beauty-schoonheidssalon-nagelsalon-nagels-haarsalon-beautysalon-kapper-kapsalon-veghel-meijerijstad

“Mijn huid was erg droog en toe aan een boost. Na een behandeling was mijn huid weer helemaal herboren. Ik kijk nu alweer uit naar mijn volgende afspraak. Tot snel!” 

Bekijk hier de beauty prijslijst

Scroll naar beneden voor de complete prijslijst. Heb je een vraag of kom je er niet helemaal uit? Neem dan even contact op.

Make-up

Gezichtsbehandelingen

BEAUTY TREATMENT - 30 MIN                                       € 35,-


Dit is een korte maar effectieve behandeling. Perfect om kennis te maken met de producten van Ik skin perfection. Of gewoon als een heerlijk rustmoment voor uzelf. Deze behandeling is uit te breiden met wenkbrauwen harsen, wimpers/wenkbrauwen verven, bovenlip/kin harsen. In dit pakket zitten de volgende onderdelen: - Reiniging - Peeling - Massage - Masker - Crème Wilt u extra behandelingen bij boeken kunt u tijdens het online afspraken kiezen voor de Quick Facial Treatment +1 of 2+ optie.
BEAUTY TREATMENT - 60 MIN                                         € 51


Laat uw huid volledig verzorgen terwijl u geniet van deze rustgevende behandeling. De huid wordt overspoeld met voedende en hydraterende ingrediënten, voor een frisse gezonde uitstraling. Deze behandeling is uit te breiden met wimpers/wenkbrauwen verven, bovenlip/kin harsen. In dit pakket zitten de volgende onderdelen: - Handscrub - Reiniging - Peeling - Massage - Masker - Crème - 1 x Harsen of verven wenkbrauwen Wilt u extra behandelingen bij boeken kunt u tijdens het online afspraken kiezen voor de Relax Facial Treatment +1 of 2+ optie.
CLARIFYING TREATMENT - 30 MIN                                € 35,-


Deze behandeling is geschikt voor de onzuivere huid. Hier wordt extra aandacht besteed aan het verwijderen van onzuiverheden. Deze behandeling is uit te breiden met wenkbrauwen harsen, wimpers/wenkbrauwen verven, bovenlip/kin harsen. In dit pakket zitten de volgende onderdelen: - Reiniging - Peeling - Verwijderen onzuiverheden - Crème
YOUNG FACIAL TREATMENT - 30 MIN                              € 25,-


Juist in deze periode van het leven hebben studenten vaak onzuiverheden en een vettere huid. Het is belangrijk om de onzuiverheden goed te reinigen om meer ontstekingen en littekens te voorkomen. Deze behandeling is daarom speciaal samengesteld voor de studenten. Deze behandeling is uit te breiden met wenkbrauwen harsen, wimpers/wenkbrauwen verven, bovenlip/kin harsen. In dit pakket zitten de volgende onderdelen: - Reiniging - Peeling - Verwijderen onzuiverheden - Crème
BIO BEAUTY KRUIDENPEELING - 30 MIN                         € 75,-


De krachtige en 100% natuurlijke ingredienten en micronaaldjes van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden! Voor meer informatie zie website. - Reiniging - Peeling - Massage - Masker - Crème Lees hier meer over de 2B Bio Peeling
MEET & TREATMENT - 60 MIN €45


Perfecte behandeling om kennis te maken met elkaar en uw huid. Inclusief: Intake, behandeling en samples.

Wenkbrauwen

WENKBRAUWEN HARSEN                                             € 14,50


Laat jouw wenkbrauwen shapen tot de perfecte vorm. In dit pakket zitten de volgende onderdelen: - Shapen - Harsen - Epileren - Bijknippen
COLOR TREATMENT - 15 MIN.                             € 9,50


Geniet weken lang van mooi gekleurde wenkbrauwen. In dit pakket zitten de volgende onderdelen: - Verven van de wenkbrauwen
WENKBRAUWEN HARSEN + VERVEN                                         € 19,50


Alles wat DE perfecte wenkbrauw nodig heeft. In dit pakket zitten de volgende onderdelen: - Shapen - Harsen - Epileren - Bijknippen - Verven
MICROBLADING € 260,-


Klik hier voor meer informatie
MICROBLADING EXTRA BEHANDELING € 20,-


Indien nodig. Meer informatie over microblading
MICROBLADING BIJWERKEN NA 1 JAAR € 120,-


Inclusief nabehandeling na 6 weken. Meer informatie over microblading
HENNA WENKBRAUWEN                                      € 24,50


Hennaverf blijft tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes en gemiddeld 1 week goed zichtbaar op de huid. Inclusief shapen wenkbrauwen.

WEDDING MAKE-UP € 95,-


Op deze bijzondere dag wil je er op je allermooist uitzien. Samen gaan we aan de slag om dit te realiseren. Tijdens de proefsessie gaan we uitgebreid bespreken wat jou wensen zijn en verschillende looks uitproberen. Net zo lang jij tevreden bent! Op de trouwdag zelf ben ik aanwezig op jouw gewenste locatie en zorg ik dat jou make-up perfect zit op deze bijzondere dag. In Veghel en omstreken geen kilometervergoeding. Proefsessie - Make-up op locatie
SPECIAL OCCASSION MAKE-UP                                     € 25,-


Er mooi uit zien voor een feest, gala, bruiloft of een andere speciale gelegenheid? Samen gaan wij op zoek naar jou perfecte look voor deze dag. Make-up in de salon.

Overige behandelingen

RUG HARSEN - 30 MIN                                           € 17,50

BENEN HARSEN - 30 MIN                                         € 17,50


Benen worden geharst tot net boven de knie. Bovenbenen tegen meerprijs ook mogelijk.
BOVENLIP HARSEN - 10 MIN € 7,-


Met de hars van Lycon worden de haartjes op een milde manier verwijderd. U hoeft niet bang te zijn dat de haren sneller of donkerder terug komen.
KIN HARSEN - 10 MIN € 7,-


Met de hars van Lycon worden de haartjes op een milde manier verwijderd. U hoeft niet bang te zijn dat de haren sneller of donkerder terug komen.
WIMPERS VERVEN - 15 MIN                                                        € 9,50


Het laten verven van uw wimpers geeft net dat beetje extra als u geen mascara draagt. Perfect voor op vakantie of als u blonde wimpers heeft.